Bli med på eksamenskurset, og du kan -
om så lite som fem timer, ha på plass en fullstendig plan og vite nøyaktig hvordan du skal få full kontroll på pensum før neste eksamen eller prøve!
Item
Price
kr690
kr1,290
Navn:
Epost:
Kortnummer:
CVC Code:
Utløpsmåned:
Utløpsår:

ENGANGSTILBUD: For å hjelpe deg å få en enda bedre læreteknikk alle årene du skal lære, kan du akkurat nå velge å melde deg på Moderne Studieteknikk Akademiet i tillegg til eksamenskurset. Dette kurset koster normalt 1990,- og er over dobbelt så stort som eksamenskurset. Det vil lære deg mye mer om hvordan bli mer motivert, sette mål, bli flinkere å jobbe selvstendig og ikke minst hjelpe deg til å forstå helheten av det å være en profesjonell elev/student. Du vil lære å bli en som virkelig vet hvordan å få gode karakterer, lære bedre og gjøre det raskere og bedre enn du noensinne trodde var mulig. Nettkurset er egentlig stengt for påmelding, men for deg som melder deg opp til eksamenskurset, har vi gjort et unntak. Tilgangen til nettkurset beholder du selvsagt også livet ut, og du har samme 30-dagers garanti på dette! Det betyr at du ikke risikerer å kaste bort pengene på noe som du ikke synes gir effekt. Advarsel: Dette kurset er omfattende og krever mye mer jobb enn eksamenskurset… men det lønner seg.

30 Dagers Garanti

Hvis du skulle være misfornøyd av uansett årsak, så refunderer vi hele beløpet til deg innen et par virkedager!

Trygg Betaling

Din betaling sendes gjennom et trygt nettverk som heter Stripe.com. Betalingsinformasjonen din blir aldri lagret, og Stripe har en veldig trygg policy hvis noe ikke skulle være som du forventet.
Copyright - ModerneStudieteknikk.no - Your Next Level AS - 913 554 868